Íme a tükör, ami előtt minél többet álldogálsz, annál jobban fogsz kinézni
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Persze ehhez azért tenned is kell valamit. Az egyszerűen csak Mirror (azaz tükör) névre keresztelt tükör ugyanis egy fitnesztükör, ami lehetővé teszi, hogy örökre elfelejtsd a zsúfolt és zajos edzőtermeket.

A Mirror nem teljesen újdonság, hasonlót már a barcelonai Mobil Világkiállításon is láttunk, abból a szempontból viszont mindenképpen különleges, hogy nem megfizethetetlenül drága. Persze az 1500 dolláros ár még mindig nem kevés, de ahhoz képest, hogy manapság már egy jobban felszerelt iPhone-ért is több mint ezer dollárt kell kipengetni, nem tűnik eget verően drágának.

Na de mit kapunk a pénzünkért? Gyakorlatilag egy 132x56 centiméteres LCD-kijelzőt hangszórókkal és kamerával felszerelve, amivel teljesen személyre szabott edzéseket állíthatunk össze magunknak. Akár piláteszezni, akár bokszolni, akár erősíteni, jógázni vagy kardiózni szeretnél, a tükörrel bármelyiket megteheted, mégpedig öt különböző nehézségi szinten.

A tükör méri a pulzusodat, az elégetett kalóriák mennyiségét, az edzésből hátralevő időt, és képes együttműködni az Apple Watch-csal is. A tükör másik oldalán valódi edzők adják az utasításokat, így tényleg olyan, mintha lemennél az edzőterembe, kivéve, hogy ki sem kell mozdulnod a négy fal közül.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.