Ilyen brutálisan menő szénszálas páncélban tolják a modern kori gladiátorok
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Modern gladiátorok? Ha a Unified Weapons Masters ötlete megvalósul, akkor bizony hamarosan lesznek ilyenek - az biztos, hogy a páncéljuk valami elképesztően menő.

A Lorica névre keresztelt szénszálas páncél emellett eléggé high-tech is: wifi- és Bluetooth-kapcsolat, kamera és mikrofon is van benne, a ruhába épített 52 nyomási pont pedig gondoskodik róla, hogy a versenyzőknek ne kelljen lecsapniuk egymás karját az érvényes találathoz.

A ruha készítői egy komplett versenysorozatot is kitaláltak, ami a bemutató videó alapján simán lenne annyira nézhető, mint mondjuk az USA-ban népszerű ketracharc vagy pankráció.

https://www.youtube.com/watch?t=102&v=gBhvUgxfUjk

Sajnos nem biztos, hogy össze fog nekik jönni, hiszen az Inidegogo-kampányban 12 nappal a vége előtt még csak a tervezett összeg fele jött össze. Bár a teljes páncél megvásárlására jelenleg nincs lehetőség, de ha segíteni akarsz nekik, akkor 120 dollárért, vagyis nagyjából 33 ezer forintért már rendelhetsz egy igazi galdiátor stilettót - vagy mondjuk egy Lorica-sisakot rongyos húszillió forintért, amiből amúgy jelenleg összesen három darab létezik.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.