Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Mindig is kíváncsi voltál arra, hogy igazából milyen nagy is a Mars, a Vénusz, a Hold, vagy a Naprendszerünk egy-egy közismert óriásholdja (Titán, Európa, Ió, Ganümédész stb.) a Földünkhöz képest, de valahogy nem tudtál elboldogulni a hatalmas számtengerben?

Akkor most itt a segítség. Néhány arc ugyanis összedobott egy nagyon találó kis térképet, amelyre rávetítette Naprendszerünk nevezetes égitestjeinek a felületeit, hogy egyértelmű képet kapjunk arról, milyen méretkülönbségek vannak ezek és kontinenseink között. A térkép egyébként nagyon szemléletes, simán mehetne ki otthon a falra, de iskolai tanórán is hasznát vehetnék a diákok.

Légy résen, mert épp valami fontos történik!

Napokon belül új magazint indítunk, tarts velünk a nulladik pillanattól! November elején startol a Raketa.hu, a Player-csoport jövőmagazinja, melyben veletek együtt keressük a válaszokat az előttünk álló évek nagy kérdéseire!
Kiemelten foglalkozunk az autózás/közlekedés forradalmával, az okosotthonokkal, a klímakérdéssel, megújuló energiával, a legizgalmasabb, éppen zajló társadalmi változásokkal és rengeteg termékkel és szolgáltatással, ami pillanatokon belül ránk töri az ajtót!
Ha szeretsz jó időben jó helyen lenni, kövesd be a Rakéta Facebook-oldalát, hogy azonnal tudd, ha kilőttük a magazint!

 

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.