Oldalazni is tud majd az új elektromos Hummer
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Egyre többet tudunk a piacra visszatérő Hummerről, és a tisztán elektromos szuperterepjárónak most egy újabb képességét villantották meg.

Az év elején erősítette meg a General Motors, hogy az amerikai katonai járműből lett divatos mamutterepjáró Hummer hamarosan visszatér. Az új generációról annyit elárultak már, hogy tisztán elektromos hajtású lesz, 1000 lóerős teljesítménnyel, amivel 3 másodperc alatt gyorsul százra, ez pedig a Tesla Cybertrucknak is feladja a leckét.

Most a jövendő Hummer egy újabb szuperképességét villantotta meg a General Motors. Az újdonságot hátsókerék-kormányzással is felszerelik, amivel oldalazni is tud majd, ezt pedig egy jópofa videóval illusztrálták. Mivel egy hatalmas autóról van szó, nem jön rosszul ez a képessége, ha szűk helyen kell manővereznie.

A hátsókerék-kormányzás nem újdonság, a nyolcvanas évek végén jelent meg a japán autókon, manapság éppúgy találkozhatsz vele az Audi A8-ban és a 7-es BMW-ben, mint a Porsche 911-ben és több Renault-modellben is.

Az új Hummer bemutatójára már nem kell sokat várni, a GMC elektromos terepjáróját egy hónap múlva, október 20-án leplezik le.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.