Azt hitted, hogy tapasztalt róka vagy, akinek már nem tudnak újat mutatni? Akkor alaposan kösd fel a gatyád.

1. Macskasimogató műnyelv

Amikor már nem elég az emberi kéz vagy a fésülő kesztyű ahhoz, hogy cirógassuk nyávogó cimboránkat. Ennél abszurdabb dolgot hirtelen nehezen tudunk elképzelni:

2. Vibrátor, amely elemzi a női orgazmust

Igen, elemzi. Tehát adatokat közöl a hüvelyi összehúzódások számáról, vagy a punci hőmérsékletéről. Mindenképp lepd meg vele vegyésztechnikus partneredet.

3. Okosmatrac, amely lebuktatja a félrelépőket.

Hát ez már teljesen beszarás! A matracba beleraktak egy rakás ultrahangos szenzort, hogy érzékelhesse a gyanús mozgásokat az ágyon, majd értesítést küldhessen az épp messze járó, szerető társnak. Tökéletes ajándék paranoiás, örökféltékeny ismerősöknek:

4. Okossörnyitó

Az okossörnyitó azonnal közli a haverokkal, amennyiben megbontottál egy sört. Sőt, akár még körüzenetet is küldhetsz a nem mindennapi eseményről – ha a Facebook-poszt eddig nem lett volna elég sokatmondó.

5. A világ legidegesítőbb terhességi tesztje

Aki volt már nő mellett terhességi teszt elvégzése közben – és nem jókedvéből –, az jól tudja: ez talán a világmindenség leghosszabb 3 perce. De úgy tűnik, önmagában nem elég nagy kihívás ez a pár perc, fel kell dobni valamivel. Az egy dolog, hogy a program közben azt kérdezgeti a körmét rágó tüneménytől, hogy érzi magát, a végén még azt is megtudakolja tőle, hogy szeretne-e gyereket, vagy nem. Csak hogy teljes legyen az élmény.

(forrás: Cracked)

Egy elengedhetetlenül fontos tényező, ha sikeres vállalkozást akarsz építeni

Néhány év és már nem lesznek digitális vállalatok. Cégek lesznek, amik vagy működnek, tehát digitálisak, vagy nem működnek. Persze ez nem jelenti azt, hogy a TEÁOR lista egyetlen bejegyzésből fog állni, búcsúzik a 0130 Növényi szaporítóanyag termesztése és a 1910 Kokszgyártás, és mindennek a helyébe lép a 6201 Számítógépes programozás.

És ezt olvastad már?
Visszatér mindenki kedvenc zenelejátszója, de kicsit másképp