Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Professzionális Cinema Display kijelző és olyan csúcstechnológiás képminőség, hogy a 4K Pro adja a másikat. Ha megismered a Panasonic egyik csúcsmodelljét, nagyban fogadunk, hogy azonnal a nappalidban akarod látni!

Nem akármilyen tévével dobbantott idén a Panasonic, ugyanis nem kisebbel rukkolnak elő, mint a világ első LED LCD tévéjével, mely megfelel az UHD Alliance legmagasabb, ‘Ultra HD Premium’ minőségének.

Hogy mit is jelent ez?

Azt, hogy olyan brutális képminőséget élvezhetsz 65 colban (165 centiben), melyet a vezető filmstúdiókból, az otthoni elektronikai cikkek gyártóiból és számos technológiai fejlesztő cégből álló UHD Alliance (UHDA) csoport hagyott jóvá. Az ő igényeik pedig nem aprók: az új Panasonic DX900-as modell egy sor új, nagyon kemény vizuális megjelenítési kritériumnak felelt meg a felbontástól a HDR-en át (nagy dinamikatartományú képek) a legprecíziósabb képfelbontásig, széles színskáláig és még nagyon sok más, szigorú feltételnek is eleget tett.

Ennélfogva az UHDA prémium követelményeivel egy teljesen új minőségi sztenderdet határoz meg 2016-ra, melyeknek a DX900 minden szinten eleget tesz és eleddig ismeretlen szintre viszi az LCD képminőséget. Az innovatív dizájn gyökere a Panasonic mérnökeinek vívmánya, akik teljesen új hardver- és szoftvermegoldásokkal érik el az eddig soha nem látott képminőséget: elképesztő kontrasztok és hihetetlen élesség jellemzi a cég DX900-as modelljét. És mi is a titok?

Ismerd meg az első méhsejt-szerkezetű tévét!

Míg az LCD-nél senki sem vitatja a hihetetlen fényerőt és a HDR-t, addig sokan megkérdőjelezték, vajon az LCD kijelzők képesek-e a HDR fényerejét hozni úgy, hogy nem kötnek kompromisszumot a sötét képrészek megjelenítésével.

A DX900 magasan bizonyítja, hogy egy LCD igenis tudja mindkettőt hozni: a fényerő legmagasabbikát és a feketék legmélyebbjeit egyetlen, csodálatos HDR-élményben – köszönhetően az új méhsejt-szerkezetű technológiának. A struktúra lényege, hogy az új LCD-panel több száz, külön-külön irányítható fényzónára osztja a képet, melyek szigorúan elszigetelődnek egymástól, így biztosítva a köztük lévő, lehető legminimálisabb fényszivárgást. A végeredmény? Egy olyan képi világ, mely egyszerre képes az extrém fénycsúcsokra és a legsötétebb, mély feketékre az LCD-knél megjelenített, világos tárgyak körül gyakran létrejövő fényglória, fénysugárzás nélkül. De van ez még tovább is!

Nem csak HDR, hanem HCX+!

Nem tudtad, hogy szükséged van a HCX+-ra, igaz? Mert még tech-geekként is valószínűleg fogalmad sincs róla, mi az. Nincs ebben semmi meglepő, ugyanis idén rukkolt vele elő a Panasonic: a HCX+ videó processzor, azaz a Hollywood Cinema eXperience plus feldolgozást segítő chip-készlet még keményebben dolgozik, mint az őt megelőző 4K és a nem HDR minőségű tartalmakat is teljesen HDR sztenderddel képes megjeleníteni.

Az okos egyszerű és szép is!

Az okosdolgok akkor a legokosabbak, ha könnyű őket kezelni és az esztétikumban sem kell alkut kötni. Nos, a Panasonic tévéje precízen eleget tesz mindkét feltételnek: a Firefox op-rendszerrel működő DX900 UHD tévével a legegyszerűbben érheted el a kedvenc csatornáidat, weboldalaidat és appjaidat a házimozid képernyőjén keresztül, shortcutokat állíthatsz be a kedvenceidnek és prémium szolgáltatások közül is válogathatsz. Végül pedig tegye a pontot az i-re a dizájn: a fekete, sima, letisztult kialakítás a Panasonicra jellemző igényességet varázsolja az otthonodba, így amellett, hogy képi tudásával egy teljesen új moziélményben lehet általa részed, még esztétikumában is tökéletes dísze, presztízstárgya lehet bármilyen nappalinak.

A formabontó és innovatív tévéről itt tudhatsz meg többet – ha szeretnéd hollywoodi szintre vinni az otthoni moziélményt, akkor sűrűn ajánljuk a továbbkattintást! Mert az, hogy valódi filmkészítők hagyták jóvá a tévé minőségét, talán minden technikai specifikáción át beszédesebben jelentik ki: ez egy olyan, elképesztően minőségi filmélményt nyújtó tévé, amely még eddig nem volt a piacon.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.