Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Mert van az a helyzet, amikor jól jön egy kis egészséges elektrosokk. Például amikor békésen alszol. A kocsi volánjánál. Miközben 150-nel repesztesz az autópályán.

A lett Creative Mode által kifejlesztett Steer karkötő 16 szenzorral figyeli az életjeleinket, például a pulzusunkat és a bőrellenállást, és ha ezek az értékek nagyon eltérnek a normálistól, akkor azonnal akcióba lendül: először csak finom rezgéssel és sárgán felvillanó fénnyel próbálkozik visszarángatni minket alfából, de ha ez nem hat, akkor jöhet a móka, vagyis az elektrosokk.

Ez a módszer nem csak azért hatásos, mert az emberek jelentős része, akik nem kínzókamrában nőttek fel, elég gyorsan felébred, ha áramot vezetnek a testükbe, de a sokkolás a vér szerotonin és kortizol szintjét is helyrerakja, vagyis egy darabig biztosan nem fogsz újra elaludni, ha ilyen tapintatosan ébresztenek fel.

Az életmentő karkötőt a Kickstarterről lehet megrendelni egészen kedvezményesen, hiszen a 199 eurós bolti ár helyett mindössze 89 euróba kerül (vagyis kábé harmincezer forintba), és ha minden jól megy, novemberben szállítják ki.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.