Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Mert tudod... nem járni nehéz valakivel, hanem kimondani, hogy "no go van, baby!"

A The Breakup Shop ugyanis kifejezetten arra szakosodott, hogy a gyáva nyulak helyett szakítson a felszarvazott párokkal, teszik ezt olyan eleganciával, amihez képest Torrente is egy valódi angol gentlemennek tűnne.

A Motherboard kíváncsi újságírójának a barátnőjét például azzal hívták fel, hogy a (volt) pasija sajnos úgy érezte, hogy a csaj túlságosan nyomja a házasság-témát, majd slusszpoénként diszkréten a barátnő figyelmébe ajánlották a cég webshopját - igazán megható lezárása egy olyan kapcsolatnak, amiből az egyik fél reményei szerint hamarosan ásó, kapa, nagyharang lehetett volna.

A The Breakup Shopban egyébként többféle csomagot is rendelhetsz 10 és 40 dollár között, attól függően, mennyire lovagiasan akarod intézni a szakítást (már persze a lehetőségekhez mérten): egy telefonhívás például legalább 30 dollárba kerül, de Snapchaten (!!!) már akár 5 dollárért is szakítanak helyetted azzal a szerencsétlennel, aki volt elég hülye, hogy olyannal járjon, aki Snapchaten szakít a csajával. A kliensek megírhatják a saját szakítós levelüket, vagy ha nem bújt el bennük egy Shakespeare, akkor rábízhatják a profikra is, sőt, plusz 10 dollárért van lehetőség elsőbbségi szakításra is - ilyenkor kicsit gyorsabban mennek a dolgok.

Magyar gyáva nyulak számára rossz hír, hogy a The Breakup Shop csak angolul működik, így ha a barátnőddel általában nem angolul szoktál kommunikálni, kicsit talán furán fogja érezni magát, amikor megtudja, hogy mi a helyzet.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.