"Szopjatok le!" - üzente a Razer az Apple-nek
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

"Hé, bohóc! A kurva anyád!" - szólt Feri bácsi, aki ugyebár a frappáns visszaszólások nagymestere, és úgy tűnik, a Razernél valaki nagyon elirigyelte Feribától ezt a címet, mert a Twitteren sikerült olyan fantáziátlanul és közönségesen beszólniuk az Apple-nek, ami még viccnek is rossz.

Egyáltalán nem szokatlan, hogy a cégek néha odaszúrnak egymásnak a nyilvánosság előtt, sőt, általában szoktuk is szeretni az ilyen csörtéket: a Mercedes és a Jaguar néhány évvel ezelőtti asszója már-már legendás, de a Microsoft és az Apple is szeretik néha kiosztani egymást a különböző platformokon. A Razernél viszont nagyon nem érzik, hogy mi a különbség a szellemes odaszúrás és a szimpla prosztóság között.

Az elsősorban gémereket célzó márka a MacBook Pro múltheti bemutatójának farvizén evickélve szerette volna kicsit fényezni a saját cuccát, a Razer Blade Prót, amiben a MacBook Próval ellentétben SD-kártya olvasó is van. Ezt meg is mutatták a Twitterre posztolt képen, ami fölött egy "te nevezed magad profinak?" - kérdéssel üzentek az Apple-nek.

Ez még rendben is lenne, de valamiért úgy gondolták, hogy az üzenet nyomatékosítása végett ezután még odabiggyesztik azt is, hogy "S my D", ami ugyebár a suck my dick rövidítése, és magyarul egész pontosan azt jelenti, hogy

Razer, a frappáns visszaszólások nagymestere.

Hasonló esetekben általában az szokott történni, hogy a poszt egyszer csak eltűnik a Twitterről, mintha soha nem is lett volna, valaki pedig ezzel egyidőben kirúgódik a cég social media részlegétől, a Razert viszont nem ilyen fából faragták: ők teljes mellszélességgel kiállnak a szexuális aktusra való nyílt felhívás mellett, a tweet pedig azóta is ott virít az oldalukon. Szerintünk megfontolhatnák, hogy induljanak az amerikai elnökválasztáson.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.