Mint azt írtuk, egy orosz Szu–27-es vadászgép nem biztonságos távolságban közelítette meg hétfőn az amerikai haditengerészet EP–3E Aries II típusú felderítőgépét a Fekete-tenger felett, és így majdnem tragédiába torkollott a „közeli találkozás”.

Amerikai jelentések szerint az orosz vadászrepülő másfél méterre közelítette meg a felderítőgépet, időközben pedig az ominózus felvétel is előkerült. Bár talán a két gép közötti távolság lehet volt több is, mint másfél méter, de a lényeg, hogy akárhogy is ragozzuk, a találkozás a veszélyesen közeli kategóriába esett:

Légy résen, mert épp valami fontos történik!

Napokon belül új magazint indítunk, tarts velünk a nulladik pillanattól! November elején startol a Raketa.hu, a Player-csoport jövőmagazinja, melyben veletek együtt keressük a válaszokat az előttünk álló évek nagy kérdéseire!
Kiemelten foglalkozunk az autózás/közlekedés forradalmával, az okosotthonokkal, a klímakérdéssel, megújuló energiával, a legizgalmasabb, éppen zajló társadalmi változásokkal és rengeteg termékkel és szolgáltatással, ami pillanatokon belül ránk töri az ajtót!
Ha szeretsz jó időben jó helyen lenni, kövesd be a Rakéta Facebook-oldalát, hogy azonnal tudd, ha kilőttük a magazint!

(via)

És ezt olvastad már?
Mutatjuk a laptopot, ami megmenti a nyaradat, és azt is megmondjuk, miért
Egyetlen stílusos teraszról sem hiányozhat ez a kiegészítő