Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

"Nem tudod, hova raktam a tévét? Csak ledobtam ide, most meg nem találom sehol." - nem elképzelhetetlen, hogy hamarosan tényleg ilyeneket fogunk mondani egymásnak, ugyanis az LG egy olyan hihetetlenül vékony monitort mutatott be a héten, amit tényleg teljesen észrevétlenül tudnál elsüllyeszteni egy kupac papírlap közé.

Az 55 colos, hajlítható OLED panel mindössze egy milliméter vastag (vagyis 0,97 mm, hogy pontosak legyünk), és egy posztertől csak a két kilogrammos tömege különbözteti meg.

Persze van egy kis csalás a dologban, hiszen ahhoz, hogy működjön, egy mágneses falhoz kell csatlakoztatni. Bár az LG nem fejtette ki, pontosan hogyan működik a kijelző, de feltételezhető, hogy az elektronika nagy részét nem a kijelzőben, hanem a falban kell keresni.

Az amúgy nem valószínű, hogy a szupervékony kijelző a közeljövőben tömegesen terjedne el a háztartásokban, legalább is az LG egyáltalán nem említette, hogy terveznék az árusítását, de ha mégis sor kerülne rá, valószínűleg akkor is csillagászati összeget kérnének érte.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.