Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha még soha nem hallottál a Tago arcról, ne szégyelld magad, hiszen a digitális E Ink kijelzővel felszerelt luxuskarkötő kampánya alig egy napja indult el az Indiegogón. És ennyi idő éppen elég is volt hozzá, hogy összegyűjtse a célként kitűzött ötvenezer dollárt.

A magyar L!ber8 Technology által fejlesztett karkötő különlegessége, hogy teljes egészében egy digitális E Ink kijelző borítja, így a mintázatát egy telefonos alkalmazás segítségével néhány kattintással lehet változtatni. Valahogy így:

A fejlesztők eredetileg ötvenezer dollárt szerettek volna összegyűjteni közösségi finanszírozásból a gyártás beindításához, ezt a számot viszont már a harminc napos kampány első napján sikerült túllicitálni: jelenleg hatvanezer dollárnál, vagyis nagyjából tizenötmillió forintnál tartanak, aminek köszönhetően év végén beindulhat a Tago arc tömeggyártása.

Ha te is szeretnéd meglepni a barátnődet vagy anyukádat egy stílusos és high-tech kütyüvel, akkor ne habozz, irány az Indiegogo, ahol 259 dollárért előrendelheted a karkötőt, és elmondhatod magadról, hogy te is hozzájárultál a legújabb magyar találmány világsikeréhez.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.