Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Shimi egy igazán cuki jószág. Ritmusra táncol és bólogat, persze azért hangszórókat is kapott, hogy a telefonunkat bedokkolva teljes legyen az audiovizuális élmény.

Shimi elsőre egy szokásos japán viccnek tűnik és nem vagyunk biztosak benne, hogy nem az, annak ellenére, hogy a Georga Tech-en idén diplomázott izraeli srácok agyszüleménye. Amint bedokkoltuk Androidos, vagy iOS rendszert futtató telefonunkat életre kel és elképesztően szórakoztató tud lenni.

Egyrészt azért, mert kifejezetten jó minőségű hangsugárzókat kapott, másrészt azért, mivel a beépített kamerának köszönhetően reagál a mozgásunkra és követ minket, hogy a sztereó élmény minden pozícióban a legtökéletesebb legyen. A robot testében található mesterséges intelligencia pedig kikeresi a megfelelő ritmusú dalt, ha azt szépen lekopogjuk neki, ráadásul ajánl is a telefonon található zeneszámok közül hasonlóakat, így egy rögtönzött robot DJ-s házibulinak sincs semmi akadálya. Az egyetlen hiba (ami viszont kétségessé teszi, hogy Shimi csak egy vicc), hogy a 2013-as Consumer Electronic Show-ig biztosan várnunk kell rá, így idén tutira nem kerül be a karácsonyfa alá.

Még több elmebeteg technológia a Playeren!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.