A Telekom bemutatta a Gombot. Ami egy gomb. Nem akarnak átverni. De ha megnyomod, kiderül, hol hagytad a mobilod.

Innováció! Cucc, amire semmi szükséged, de mégis szükséged van rá. Vagy legalábbis akarsz egyet. A Telekom a Magenta 1 előfizetést elérhetővé tette a vezetékes telefon nélkül is, ami skandallum, ha eddig a vezetékes telefont arra használtad, amire nagyjából való: felhívni a mobilodat, hogy kiderüljön, hol hagytad. Hát élet lesz ez innentől kezdve?!

Nem, nem élet. Mi van, ha rohannál valahová, és nem találod sehol a mobilt, de egyedül laksz, egyetlen mobillal, a legnagyobb kilátástalanságban, úgyhogy le kell állnod keresni, hol héderezik a telefonod? Semmi gond, a Telekom megoldotta a problémát: itt a Gomb, a gombok gombja, a gombissimo, a gomb, aminél gombabb a világon nincsen.

Ez a gomb ugyanis a megnyomása után megcsörgeti a mobilodat, így hallhatod, hova tetted. Probléma megoldva. Persze csak félkomoly az ügy, de tegyük a szívünkre a kezünket, kell egy ilyen. Nagyon kell. A Gomb egy hatalmas magentaszínű gomb, ami a megnyomása után üzenetet küld a Telekom központjába, ahol megcsörgetik a mobilodat, amit ha felveszel, fanfárok kíséretében gratulálnak neked, hogy sikerült rálelned a telefonodra. Ehhez egy rettenetesen ironikus reklámot is forgattak, amin mi halálra röhögtük magunkat, és bármennyire is van viccre véve (legalábbis félig), ez egy olyan kütyü, amit lehet, hogy sokszor használni fogunk. Köszi, Telekom! Tényleg köszi!

És ezt olvastad már?
Így néz ki a Földről a tőlünk 1,4 millió km-re lévő 3500 milliárdos űrtávcső