Egy stílusos férfinak nem csak a megjelenése, de az otthona is kifinomultságot sugároz. Mutatunk tizenkét tech cuccot, amivel biztosan nem nyúlhatsz mellé.

Etna asztali kandalló

"Mindjárt indulok, csak még bedobom a táskámba a kandallót"  ha ez a mondat még sohasem hagyta el a szádat, akkor itt az ideje, hogy megismerkedj az Etna asztali kandallójával, amellyel egészen olcsón, mindössze száz euróért teremthetsz romantikus hangulatot bármilyen lakásban, de vidám hangulatú szalonnasütésekhez is ideális. Azért a gázt szerintünk ne köttesd ki egyelőre.

(több infó itt)

USB-s írógép

Igazán egyedivé teheted az asztalodat ezzel a számítógépekkel és iPadekkel is kompatibilis antik írógéppel, amellyel nem csak az ócska műanyag klaviatúrát válthatod ki, de hagyományos írógépként is funkcionál: a monitort kikapcsolva papírra is gépelhetsz vele, miközben a gép a biztonság kedvéért digitálisan is lementi, amit írtál, így biztosan nem érhetnek kellemetlen balesetek.

(több infó itt)

Sony PS-F9 Plattenspieler

A PS-F9 Plattenspieler (vagy ahogy Japánban hívták: a flamingó) immár huszonöt éves, de még mindig ez minden idők legmenőbb zenelejátszója, amit valaha terveztek.

A gyakorlatilag walkmanként funkcionáló hordozható lejátszó 7 és 12 hüvelykes (magyarul kisebb és nagyobb) lemezeket is képes lejátszani, a két, 3,5 milliméteres csatlakozóval pedig egyszerre akár ketten is hallgathatnak vele zenét, de természetesen hangfalra is ráköthető a cucc.

iRetrophone iPhone-dokkoló

Valódi tárcsás telefont manapság már csak a hipszterek vesznek, de akinek a stílus mellett az is fontos, hogy a cuccait használni is tudja valamire, az iRetrophone-t vesz, amely megtévesztő kinézete ellenére valójában egy iPhone-hoz való USB-s dokkoló és headset. Az Etsy oldalán többféle modellből válogathatunk, amelyek ára nagyjából 45 és 80 ezer forint között mozog.

(több infó itt)

Üvegből készült billentyűzet

Hányan mondhatják el magukról, hogy a billentyűzetüket egy űrhajómérnök tervezte? Te, ha megveszed a Jason Giddings által tervezett érintőkijelzős billentyűzetet, amely infravörös LED-szenzorokkal és kamerával (úgynevezett FTIR technológiával) érzékeli az ujjaink mozgását.

Svájci zenedoboz

MP3-lejátszó? Bah! Egy stílusos férfi természetesen csakis zenedobozról tolja Vivaldi Négy évszaká-t vagy Liszt Magyar rapszódiá-it, amit egy A osztályos Mercedes áráért vásárolt a svájci-francia határ mellett fekvő Sainte-Croix órásmestereitől. Ahova egyébként csak egy croissant-ért ugrott be, úton a Genfi-tó felé.

(több infó itt)

Vool laptoptartó

Igazán kifinomult ízlésről tanúskodik, ha képes vagy odafigyelni az olyan apró részletekre is, mint a megfelelő laptoptartó: a legjobb minőségű fenyőből készült Vool laptoptartó a lakás igazi dísze lehet, amely a felmelegedő notebook hatására kellemes fenyőillattal is megajándékozza használóját.

(több infó itt)

Harman Kardon Onyx hangfal

Stílusos hangfalakkal egy stadion méretű szobát tele lehetne pakolni, de a Harman Kardon Onyx maga a rozsdamentes acél fülű hatvanwattos tökéletesség. Bluetooth, DLNA, AirPlay-támogatás természetesen alap, így nem csak otthon, de akár buszon/adóhivatalban/kerti partin is élvezheted az ötszáz dolláros hangfal nyújtotta örömöket.

(több infó itt)

Pirítósnyomtató

Berakod a tálcába a kívánt mennyiségű kenyeret, beállítod, hogy mennyire legyen barna, a pirító pedig kinyomtatja neked. Most komolyan. Hallottál már ennél vagányabb konyhai eszközről?

Ceruzás nyomtató

Bármelyik greenpeace-es csaj azonnal ugrik a nyakadba, ha meglátja a lakásodban ezt a ceruzás nyomtatót, amely egyszerre jelent megoldást a tövig faragott, így rendeltetésszerűen már nem használható ceruzák, és a több tucat rosszul nyomtatott, így azonnal a szemétkosárban landoló A4-es lap problémájára. Radíroz, nyomtat, megint radíroz, megint nyomtat  és így tovább a végtelenségig, miközben a megjelenésével az összes többi nyomtatót is simán leradírozza.

Fűvel működő óra

Stílusosan fejezheted ki a környezet iránti elkötelezettségedet ezzel a fűvel működő órával is, amelynek semmilyen külső áramforrásra nincsen szüksége a működéshez, az energiát ugyanis az órában található föld és az elektródák között létrejövő kémiai reakció biztosítja.

V-ikermotor

Mi nem hiányozhat egy férfi nappalijából sem? Azt mondod, hogy egy V-ikermotor? Mi meg azt, hogy egy MŰKÖDŐ V-ikermotor. Ezt meg lehet oldani úgy is, hogy beállítod a Ducati Apollót a szoba közepére, de ha nem szeretnél kórházba kerülni a toxikus gázoktól, akkor szerintünk inkább rendeld meg a Hammacher oldaláról ezt a nyolcszáz dolláros műszaki mesterművet, amely egy feltöltéssel tíz percig zakatol, és csak annyira hangos, mint egy konyhai turmixgép.

(több infó itt)

És ezt olvastad már?
Ufókat próbál meg azonosítani a Pentagon