Tizenkét menő cucc, ami nem hiányozhat egy stílusos férfi otthonából

Egy stílusos férfinak nem csak a megjelenése, de az otthona is kifinomultságot sugároz. Mutatunk tizenkét tech cuccot, amivel biztosan nem nyúlhatsz mellé.

Etna asztali kandalló

"Mindjárt indulok, csak még bedobom a táskámba a kandallót"  ha ez a mondat még sohasem hagyta el a szádat, akkor itt az ideje, hogy megismerkedj az Etna asztali kandallójával, amellyel egészen olcsón, mindössze száz euróért teremthetsz romantikus hangulatot bármilyen lakásban, de vidám hangulatú szalonnasütésekhez is ideális. Azért a gázt szerintünk ne köttesd ki egyelőre.

(több infó itt)

USB-s írógép

Igazán egyedivé teheted az asztalodat ezzel a számítógépekkel és iPadekkel is kompatibilis antik írógéppel, amellyel nem csak az ócska műanyag klaviatúrát válthatod ki, de hagyományos írógépként is funkcionál: a monitort kikapcsolva papírra is gépelhetsz vele, miközben a gép a biztonság kedvéért digitálisan is lementi, amit írtál, így biztosan nem érhetnek kellemetlen balesetek.

(több infó itt)

Sony PS-F9 Plattenspieler

A PS-F9 Plattenspieler (vagy ahogy Japánban hívták: a flamingó) immár huszonöt éves, de még mindig ez minden idők legmenőbb zenelejátszója, amit valaha terveztek.

A gyakorlatilag walkmanként funkcionáló hordozható lejátszó 7 és 12 hüvelykes (magyarul kisebb és nagyobb) lemezeket is képes lejátszani, a két, 3,5 milliméteres csatlakozóval pedig egyszerre akár ketten is hallgathatnak vele zenét, de természetesen hangfalra is ráköthető a cucc.

iRetrophone iPhone-dokkoló

Valódi tárcsás telefont manapság már csak a hipszterek vesznek, de akinek a stílus mellett az is fontos, hogy a cuccait használni is tudja valamire, az iRetrophone-t vesz, amely megtévesztő kinézete ellenére valójában egy iPhone-hoz való USB-s dokkoló és headset. Az Etsy oldalán többféle modellből válogathatunk, amelyek ára nagyjából 45 és 80 ezer forint között mozog.

(több infó itt)

Üvegből készült billentyűzet

Hányan mondhatják el magukról, hogy a billentyűzetüket egy űrhajómérnök tervezte? Te, ha megveszed a Jason Giddings által tervezett érintőkijelzős billentyűzetet, amely infravörös LED-szenzorokkal és kamerával (úgynevezett FTIR technológiával) érzékeli az ujjaink mozgását.

Svájci zenedoboz

MP3-lejátszó? Bah! Egy stílusos férfi természetesen csakis zenedobozról tolja Vivaldi Négy évszaká-t vagy Liszt Magyar rapszódiá-it, amit egy A osztályos Mercedes áráért vásárolt a svájci-francia határ mellett fekvő Sainte-Croix órásmestereitől. Ahova egyébként csak egy croissant-ért ugrott be, úton a Genfi-tó felé.

(több infó itt)

Vool laptoptartó

Igazán kifinomult ízlésről tanúskodik, ha képes vagy odafigyelni az olyan apró részletekre is, mint a megfelelő laptoptartó: a legjobb minőségű fenyőből készült Vool laptoptartó a lakás igazi dísze lehet, amely a felmelegedő notebook hatására kellemes fenyőillattal is megajándékozza használóját.

(több infó itt)

Harman Kardon Onyx hangfal

Stílusos hangfalakkal egy stadion méretű szobát tele lehetne pakolni, de a Harman Kardon Onyx maga a rozsdamentes acél fülű hatvanwattos tökéletesség. Bluetooth, DLNA, AirPlay-támogatás természetesen alap, így nem csak otthon, de akár buszon/adóhivatalban/kerti partin is élvezheted az ötszáz dolláros hangfal nyújtotta örömöket.

(több infó itt)

Pirítósnyomtató

Berakod a tálcába a kívánt mennyiségű kenyeret, beállítod, hogy mennyire legyen barna, a pirító pedig kinyomtatja neked. Most komolyan. Hallottál már ennél vagányabb konyhai eszközről?

Ceruzás nyomtató

Bármelyik greenpeace-es csaj azonnal ugrik a nyakadba, ha meglátja a lakásodban ezt a ceruzás nyomtatót, amely egyszerre jelent megoldást a tövig faragott, így rendeltetésszerűen már nem használható ceruzák, és a több tucat rosszul nyomtatott, így azonnal a szemétkosárban landoló A4-es lap problémájára. Radíroz, nyomtat, megint radíroz, megint nyomtat  és így tovább a végtelenségig, miközben a megjelenésével az összes többi nyomtatót is simán leradírozza.

Fűvel működő óra

Stílusosan fejezheted ki a környezet iránti elkötelezettségedet ezzel a fűvel működő órával is, amelynek semmilyen külső áramforrásra nincsen szüksége a működéshez, az energiát ugyanis az órában található föld és az elektródák között létrejövő kémiai reakció biztosítja.

V-ikermotor

Mi nem hiányozhat egy férfi nappalijából sem? Azt mondod, hogy egy V-ikermotor? Mi meg azt, hogy egy MŰKÖDŐ V-ikermotor. Ezt meg lehet oldani úgy is, hogy beállítod a Ducati Apollót a szoba közepére, de ha nem szeretnél kórházba kerülni a toxikus gázoktól, akkor szerintünk inkább rendeld meg a Hammacher oldaláról ezt a nyolcszáz dolláros műszaki mesterművet, amely egy feltöltéssel tíz percig zakatol, és csak annyira hangos, mint egy konyhai turmixgép.

(több infó itt)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon