Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

És a birodalom összes appjának! A Facebook alapítója, Mark Zuckerberg egy videóban mutatta be az új logót, sőt logókat.

Mr. Facebook azt mondta, azért van szükség az új logóra, hogy átláthatóbb, tisztább legyen a cégfelépítés, hiszen egy rakás alkalmazást bekebeleztek már. Persze tudjuk, hogy ez a nyomás a politika felől is érkezett Zuckerberg felé, mostanság sokszor megizzasztották.

Mostantól egy végtelenül unalmas, semmilyen betűtípussal megálmodott nagybetűs FACEBOOK feliratot láthatunk majd – írja a Verge. A többi appnál, így az Instagramnál és a WhatsAppnál a from Facebook szöveg szerepel majd az alkalmazás színeiben. Tehát a megfelelő kék a Facebook esetében, zöld a WhatsAppnál és rózsaszínt kapott az Instagram.

Facebook

When I started Facebook 15 years ago, I had no idea it would eventually include Messenger, Instagram, WhatsApp, Oculus, Workplace and more. Many people...

Légy résen, mert épp valami fontos történik!

Napokon belül új magazint indítunk, tarts velünk a nulladik pillanattól! November elején startol a Raketa.hu, a Player-csoport jövőmagazinja, melyben veletek együtt keressük a válaszokat az előttünk álló évek nagy kérdéseire.

Kiemelten foglalkozunk az autózás/közlekedés forradalmával, az okosotthonokkal, a klímakérdéssel, megújuló energiával, a legizgalmasabb, éppen zajló társadalmi változásokkal és rengeteg termékkel és szolgáltatással, ami pillanatokon belül ránk töri az ajtót.

Ha szeretsz jó időben jó helyen lenni, kövesd be a Rakéta Facebook-oldalát, hogy azonnal tudd, ha kilőttük a magazint!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.