Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha még soha nem hallottál Yasemin Arslanról, vagy civil nevén Vera Chimeráról, ne szégyelld magad: bár a gyönyörű, 23 éves ausztrál lány bármelyik galaxisban elmehetne topmodellnek, ő inkább a cosplayes lányok táborát erősíti, és ha végignézed a képeit, neked sem lesz kétséged afelől, hogy ez egy nagyon jó döntés a részéről.

Vera egyébként Sydneyben lakik, ha esetleg szeretnéd őt meglátogatni, de most szólunk, hogy jelenleg éppen van barátja, ezért hacsak nem vagy Brad Pitt, valószínűleg feleslegesen utaznál.

Ha mégis összefutnál vele valahol, akkor itt van néhány tipp, hogyan indítsd a beszélgetést, ha jó akarsz lenni nála: a kedvenc képregényfilmje az Amerika Kapitány: A tél katonája, szeretne eljutni Alaszkába, hogy megnézze az északi fényt, emellett pedig szeret jetskizni, lovagolni és kneeboardozni, ami ilyen ausztrál dolog - nagyjából a vizisíhez hasonlít, csak itt térdepelnek. Komolyan, nézd meg a saját szemeddel!

Biztosan sokat gondolkoztál már rajta, ezért most eláruljuk, hogy Verának alaphelyzetben barnák a szemei, bár ez a fotóiból nem nagyon derül ki.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.