Ez az első ilyen játék, de annyit elárulunk, hogy sok köze nincs a szexuális élvezetekhez.

Allison Liemhetcharat robotikus szoftvermérnök egészen új módját találta fel a vibrátor használatának, annyira, hogy annak semmi köze sincs a szexualitáshoz azonkívül, hogy az akció közben egy rezgő varázspálcát fogsz az a kezedben.

Emberünk ugyanis olyan mobiljátékot alkotott, amit a Lioness márkájú okosvibrátorokkal lehet irányítani – előbb elmondjuk, aztán mutatjuk is, hogy kell ezt elképzelni.

Szóval mivel az ominózus okoskéjeszköz többek között olyan bioadatokat gyűjt, mint a medencenyomás, így az azt érzékelő szenzoroknál kell nyomkodni a vibrit az irányításhoz a játék során – ha azt vesszük, ez is élvezetet nyújt, de egészen másképp, mint amire egy ilyen szexjátékszer eredetileg hivatott lenne.

Az ominózus játék a You Are What You Eat névre hallgat, a lényege pedig az, hogy karakterünknek mindent meg kell zabálnia, ami szembejön vele. Az pedig csak hab ezen a teljesen értelmetlen tortán, hogy ha ügyesen játszol, rezgés a jutalmad – a játék egyelőre csak a Google Play áruházban elérthető, de az iPhone-tulajdonosoknak sem kell elkeseredniük, Liemhetcharat szerint hamarosan iOS-re is megérkezik az élvezet.

(Forrás: Engadget, fotó: Getty Images)

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Fotón a riasztóan gyorsan növekedő napfolt, amiben háromszor elférne a Föld