Egy floridai cég, a BLU nemrégiben bemutatta legújabb okoskészülékét, amit kimondottan az aktív életmódot folytató egyéneknek terveztek.

Ha nálad a strapabíróság áll az első helyen, amikor új telefont választasz magadnak, ne is keresgélj tovább. A Tank Xtreme 5.0 egy brutálisan masszív és ellenálló szerkezet, hiszen az ütéselnyelő gumikerete igen nagymértékben csökkenti a sérülés esélyét. Nem kell tehát minden alkalommal a szívedhez kapnod, amikor kicsúszik a zsebedből és koppan egyet a padlón.

Emellett a kütyü víz- és porálló is, a kijelzőjét pedig Gorilla Glass 3 védi. Ettől válik ez egy olyan telefonná, amelyet bárhová magaddal vihetsz, bármilyen időben.

A tudása nem eget rengető, de azért korrektnek nevezhetjük. Az 5 hüvelykes HD kijelzője elég jó felbontást és képminőséget garantál, míg elöl és a hátlapján is 5 megapixeles kamera található. Belül 1.3 GHz Quad-Core processzor, 1 GB RAM és 8 GB belső tárhely van benne, ez utóbbi persze bővíthető. A 3000 mAh kapacitású akkumulátorral tutira tovább bírja szuflával, mint az átlag.

És ezt olvastad már?
Félünk az 5G-től, de úgy tűnik, feleslegesen