Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Szóval kaptunk egy majdnem egyméteres egérpadot a Pixeltől, és ember, ez még a marketingzseni Steve Jobsnak is komoly kihívást jelentene. Minek kell bárkinek is egy 900x400 milliméteres lepedő? – tettük fel ijedtünkben a kézenfekvő kérdést, aztán rájöttünk, hogy a válasz is legalább ilyen kézenfekvő: mert nagy. Ez pedig sokkal több helyzetben jöhet jól, mint gondolnád.

1. Ha kicsi az irodád

Olyan kicsi irodában dolgozol a kollégáiddal, hogy az egérpadon is osztoznotok kell? No problemo, a 900x400 milliméteres Mionix Sargas 900-on jut hely bőven mindenkinek.

2. Ha szereted mindenhova magaddal vinni az egérpadodat

A Mionix Sargas 900 nem is igazán egérpad, sokkal helyesebb lenne az egérlepedő elnevezés, hiszen amellett, hogy hatalmas, elég hajlékony is, így összetekert állapotban valójában kevesebb helyet foglal, mint egy hagyományos egérpad. Mivel alig nagyobb egy esernyőnél, így akár a táskádban is bárhová magaddal viheted – és ha tényleg leszakad az ég, az egérpadot nyugodtan használhatod esernyő helyett is, a mikroszálas szövetnek kutya baja sem lesz a víztől.

3. A férfiasság szimbóluma

Ha úgy alakul, hogy a BMW X6, mint a férfiasság egyetemes szimbóluma egyszer kimegy a divatból, és a helyét átveszik az egérpadok, akkor a 900 milliméter hosszú Mionix Sargas 900-zal egész egyértelműen tudod kommunikálni a nők felé, hogy mi a helyzet.

4. Ha trú gémer vagy

A Sargas 900 mikroszálas felülete minimalizálja az adatveszteséget, így olyan profi egerekkel is tökéletes párost alkot, mint az 5200 CPI érzékenységű Steelseries Sensei. Hogy a pad enyhén érdes felülete bejön-e, az egyéni ízlés kérdése (én a magam részéről jobban szeretem, mint a tükörsima felületet), azt viszont biztosan minden gémer értékelni fogja, hogy Sargas gumis alja tökéletesen tapad az asztalhoz, így az egérpad még a legintenzívebb mozdulatoktól sem fog elmozdulnia helyéről. És persze azt se felejtsük el, hogy a csaknem 3600 négyzetcentiméteres felületen egy pillanatig sem kell attól tartanod, hogy egyszer csak leszaladsz az egérpadról, sőt, még a billentyűzet is kényelmesen elfér mellette.

5. Ha szereted tisztán tartani a telefonod kijelzőjét

Ahogy említettem, az egérpad mikroszálas szövetből készült, ami nem csak azt jelenti, hogy mosógépben lehet mosni, de ha nincs a közelben törlőkendő, akkor a telefonod (vagy a képernyő) tisztítására is tökéletesen alkalmas.

6. Ha szereted az okos döntéseket

A Sargas 900 méretében messze kiemelkedik a többi egérpad közül, árban viszont annál kevésbé: a Pixeltől 7690 forintért rendelhető meg, ami a komolyabb egérpadok között egyáltalán nem számít irreálisan magas árnak. Emellett a Mionix egérpadja minőségben sem marad el más gyártók hasonló, mikroszálas padjaitól, így ár-érték arányban kiemelkedően jó vételnek számít.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.