Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Minden férfi életének egyik meghatározó pillanata: hosszú évek odafigyelése után egy rossz pillanatban végre sikerült kizárnod magad a lakásból, és se kulcs, se lakótárs, aki beengedne, se egy ismerős lakatos, akit felhívhatnál. És akkor szépen lassan leesik, hogy nincs visszaút, itt és most át kell lényegülnöd Piszkos Harryvé, és ezt az ajtót kegyetlenül ki kell törölnöd az univerzumból, mert a szükségszerűség azt diktálja – kivéve, ha van nálad két hajcsipesz.

Nem fogunk neked hazudni, a probléma erőből való megoldásáról elsőre elég nehéz lesz lemondani (és ki hibáztatna ezért?), de a rossz hír, hogy ha ezt a módszert választod, akkor a zár masszívságától függően a nap hátralevő részében vagy a laktatosra fogsz várni, vagy rögtön indulhatsz is az IKEA-ba egy új bejárati ajtóért. Alsóhangon is több tízezres kiadás, és béna magyarázkodás a főnöknek, hogy csak egy kifliért ugrottál volna ki a boltba, amikor... hát magyarázkodott volna a főnökének Piszkos Harry egy ajtó miatt? Lássuk be, a macgyveres megoldás sokkal elegánsabb és hatékonyabb.

Túl nehéznek tűnik? Gyakorlat teszi a mestert, de ha nincs kedved gyakorolni, akkor mutatunk egy módszert, amellyel bármilyen kocsit könnyedén fel lehet törni.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.