A lángszóróbiznisz ideje lejárt, Elon Musk unalmas cége újrahasznosításba fog
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Elon Musk eléggé tematizálja egy ideje a közbeszédet, szó, mi szó. Mondjuk a napjainkat uraló valóság-, kibeszélő és (ál)tehetségkutató-show-k, a különböző propagandaműsorok és bulvármagazinok főszereplőivel, a főfoglalkozású celebritaniarusokkal ellentétben ő ténylegesen rá is szolgált erre, hiszen néhány év alatt ha nem is változtatta meg alapjaiban a világot, de új impulzusokkal, forradalmi ötletekkel, különleges technológiai innovációkkal és szuperszolgáltatásokkal gazdagította azt.

Persze, mint mindenkinek, Musknak is kell néha egy kis szórakozás, na meg minden viccnek fele igaz, ahogy a mondás tartja – így fordulhatott elő az, hogy az általa alapított „unalmas cég”, a The Boring Company lángszórókat kezdett el forgalmazni egyik napról a másikra, amiket persze vittek, mint a cukrot. Musk azonban úgy döntött, hogy az alagútfúrásra szakosodott cégnek ideje valami új missziót adni:

Elon Musk on Twitter

New Boring Company merch coming soon. Lifesize LEGO-like interlocking bricks made from tunneling rock that you can use to create sculptures & buildings. Rated for California seismic loads, so super strong, but bored in the middle, like an aircraft wing spar, so not heavy.

Ezeket természetesen árulni fogják, amiket természetesen a világ vinni fog, mert Musk neve már egyben garancia is a sikerre.

Elon Musk – forrás: Mark Brake/Getty Images

Egyébként vasember szerint szobrokat és épületeket is össze lehet majd dobni ezekből, továbbá azt is hozzátette, hogy először egyiptomi formavilágú építőkövekkel rukkolnak elő, amelyeket a világ különböző pontjaira is elszállítanak majd – hogy mennyi az a bizonyos annyi, azt egyelőre nem tudni. Elmondása szerint nincs ebben semmi rendkívüli, hiszen már évezredek óta építünk földből készített téglából, és hogy mennyire komoly az egész, nos, a The Boring Company honlapján már a cég célkitűzései között szerepel a föld téglaként való újrahasznosítása.

Az tény, hogy Musk vérében ott van mind a zseni-, mind a piaci véna, de ha közben ezeket olyan módon kombinálja, hogy az amúgy így is hulladékoktól hemzsegő bolygónkat teszi kicsivel tisztábbá, szebbé és jobbá, s például a hátramaradó bontási termékeket hasznosítja újra a nevéhez (méltán) elvárt minőségben, akkor áldásunk rá.

Sose legyen rosszabb milliárdosunk.

Ez is érdekelhet:

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.