Jobb étvággyal eheted meg, amit házhoz kérsz.
Megrendeled a kaját, kiviszik, megeszed. A folyamat látszólag ennyi, ám az éttermen, a futáron és rajtad kívül a környezet is szereplő: az ételek előállításának, csomagolásának és a házhoz szállításának is van környezeti hatása. A Wolt igyekszik promotálni a kisebb ökolábnyomú húsmentes ételeket, igyekszik újrahasznosítható csomagolást használni, a kiszállítás szén-dioxid-kibocsátását pedig kompenzálja.
Havonta kiszámítják a Wolt-kiszállítások teljes emisszióját, és a hasznukból a South Pole-tól szén-dioxid-kibocsátási krediteket vásárolnak, amellyel két fenntarthatósági projektet támogatnak: Brazíliában 150 hektár erdőt védelmeznek, Kolumbiában pedig 42 ezer fát ültetnek.
A Wolt további zöld lépéseket is tervez, irodáik és a repüléseik ökológiai lábnyomának csökkentési lehetőségeit is vizsgálják.
Ez is érdekelhet: