Valaki Kanadában együtt akar eladni 55 vintázs Volkswagen kisbuszt 97 millió forintért
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha elgyengülnek a térdeid, amikor meglátsz egy Volkswagen T2-t a hetvenes évekből, akkor van számodra egy kitűnő ajánlatunk. Azt nem mondjuk, hogy olcsó lesz.

Felkerült egy egészen elképesztő ajánlat egy kanadai hirdetési portálra, melyben valaki 55, állítása szerint felújításhoz kiváló állapotban lévő Volkswagen kisbuszt akar eladni...

Emberünk valószínűleg a háta közepére sem kívánja az egész cécót, mert még arra sem vette a fáradtságot, hogy egyenként hirdesse meg a gépeket.

Az ár így igencsak borsos, 350 ezer dollár, azaz nagyjából 97 millió forint, ráadásul a hirdető annyira sóher, hogy még azt is kihangsúlyozza, hogy a vevőnek kell elszállítania az autókat a telekről, ami további 500 dollárba fog kerülni.

Ez így nem hangzik túl barátságosan, de ha átszámoljuk, egy T2 1,7 millió forintra jön ki, ami annyira azért nem rossz ár egy ilyen ikonikus járműért, amit ráadásul valóban kiváló állapotba lehet hozni, ha az ember hajlandó még egy kicsit rááldozni.

Azt sajnos nem tudjuk pontosan, mi a hirdetés mögötti sztori, de a legvalószínűbb verzió szerint valaki örökölhetett egy telket, és gyorsan el akarja takarítani róla az előző tulaj által ott gyűjtögetett autóparkot.

(via)

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.