Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Szeretjük a Porsche videós magazinsorozatát, ami a legnépszerűbb típusukra utalva éppen 9 perc 11 másodperc hosszú, és a legújabb epizódban az idén 70 éves márka történetén futnak végig, egy patinás 356-tól a legendás 959-en át az elektromos jövőig.

Persze képtelenség a teljes Porsche-történelmet áttekinteni szűk tíz perc alatt, ezért a magazin is inkább csak szemezget az érdekességekből. Például mindjárt itt van a kaliforniai Matt, akinek a garázsában egy 356-os áll, de nem csillogóra felújított állapotban, hanem olyan patinával, ami egy 62 éves, minden nap használt autóra rákerül.

A hatvanas évekből egy 911 Targa videót vesznek elő, ami a nyitott tetős karosszéria légáramairól szól, és egy új modellel ismét elvégzik a tesztet. A hetvenes éveket az ikonikus 917 KH Gulf képviseli, amit bámulatos módon alkot újra olajfestékkel Roman. A következő négy évtizedből választottak egy álomautót, a 959-től a 918 Spyderig hibátlan gyári példányokat ismerhetsz meg.

A jövő pedig már a Mission E, annak is a nemrég bemutatott Cross Turismo szabadidős kombi változata, aminek ezúttal a belső teréről lesz szó. Csak ennyi, de láthatod, hogy milyen sokszínű a Porsche történelme, és már most várjuk, hogy a legközelebb mivel rukkolnak elő a 9:11 magazin szerkesztői. Nézd meg a legújabb epizódot:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.