Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Chicagói Autókiállításra a Chevrolet egy nagyon durván átalakított Camarót is magával vitt, amellyel egy nyáron mozikba kerülő filmet reklámoztak. A széttuningolt autó csodálatos látványt nyújt, csalódást legfeljebb az okozhat, hogy a promótált mozi nem a Mad Max következő része, hanem egy gyerekeknek készült animációs film.

A Dreamworks Turbo című meséje egy csigáról szól, aki autóversenyző szeretne lenni… ennyit a filmről, lássuk inkább a kocsit. Az Empire State Building méretű kompresszoros motor több, mint hétszáz lóerős (szükség is van rá, hogy megmozdítsa a motorháztetőből kilógó felhőkarcolót), ami – amerikai autóról lévén szó – természetesen egy automata váltóhoz kapcsolódik.

A posztapokaliptikus dizájn jegyében a Camaróra akkora lökhárítót szereltek, hogy azzal egy kiégett autókból álló úttorlaszt is lazán odébb pöckölne, ezenkívül egy látványos diffúzor, szegecselt szegélyű szélvédő és oldalsó ablakok, bazi nagy, 24 colos kerekek és a Chevrolet jellegzetes, COPO motorházteteje teszik tökéletessé az illúziót, amit viszont egy csapásra lerombol, ha megnézed a már emlegetett animációs film trailerét:

 

(Fotó: RobbyDeG)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.