A Gemballa név megint szép lesz ezzel a Porschével
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Mostanában egyre többet hallunk a Gemballa felől. Az alapítóját vesztett márkától előbb kijött az Avalanche, és ha nem lett volna elég izmos, most itt a GT Concept. Ami nem is igazán koncepcióautó, hiszen rendelésre bárkinek megépítik.

Uwe Gemballa vitte egykor sikerre a Porschéket átépítő márkáját, és a halála után sem hagyják veszni a nevet. Az egyik legdurvább 911-es lett az idén bemutatott 820 lóerős Avalanche, és máris itt a következő újdonság, ami egyszerűen csak a GT Concept nevet kapta.

Ez az autó minden, csak nem egyszerű, amit nemcsak az alaposan kiszélesített karosszéria mutat, hanem az is, hogy még izmosabbá vált. A 911 Turbo 3,8 literes hathengereséből 540 lóerő helyett 828 lóerőt, és 660 Nm helyett 952 Nm nyomatékot hoztak ki.

Bár a neve GT Concept, de a leggyorsabb Porsche 911-est rendelésre meg is építi a cég. Igaz, nem csak egy vadonatúj 911 Turbo kell hozzá, hanem rengeteg pénz is. Csak a karosszériakészlet 25 ezer euróba kerül, a motortuningért pedig további 50 ezer eurót kérnek.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.