A Harleyt is keményen megszorongathatja a Curtiss legújabb csodajárgánya
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Curtiss Motorcycles néhány évvel ezelőtt még Confederate néven tervezett brutális szörnyetegeket. Aztán egy merész húzással nevet váltottak és teljesen átálltak az elektromos bicókra, aminek mostanra meg is lett az eredménye.

A Curtiss Psyche ugyanis nem csak teljes mértékben méltó a nagynevű gyártó nevéhez, de a Harley-Davidson LiveWire-jére is elég veszélyes lehet: a motor két változatban fog készülni, amelyek közül az erősebb 96 lóerős lesz - ez összevetve a Psyche 180 kilogrammos tömegével igencsak brutális gyorsulást ígér. Bár elektromos, de a motor hatótávolságára sem lehet panasz, a gyártó szerint csaknem 260 kilométert tud majd megtenni egy töltéssel.

A Psychét persze nem csak emiatt lehet majd szeretni, amikor két év múlva forgalomba kerül, hiszen a harmincezer dolláros moci egy ízig-vérig különleges vas lett, ami egyszerre idézi meg a Confederate Motorcycles szinte a vázig lecsupaszított gépeit, a fehér festéssel és egyedi megoldásokkal viszont egy teljesen egyedi megjelenést is kapott.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.