Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Egy álom válhat valóra, amikor kifizeted és elhozod a kereskedésből a Bugatti egyik szuperautóját, és rögtön rémálommá is válhat, amikor még egy kilométert sem mentél vele, máris összetörik egy kereszteződésben.

Tracy Morgan amerikai színész és komikus, akit A stúdió (30 Rock) című sorozatban vagy a Két kopper című filmben láthattál, a héten vette át a legújabb álomautóját, egy nyitott tetős Bugatti Veyront. Szó szerint csak egy pillanatig élvezhette a szuperautót, mert néhány sarokra a kereskedéstől, egy zsúfolt manhattani kereszteződésben egy másik autó nekiütközött.

A szemtanúk szerint a komikus, akit a fenti kép bal szélén láthatsz, egyáltalán nem volt vicces kedvében, amikor azt kiabálta, hogy épp most vette a Bugattit. A Veyron már nem a legújabb típus, de a limitált példányszámú Grand Sport elképesztően értékes, kétmillió dollárba került a színésznek, ami 570 millió forintnak felel meg, csak a biztosítása egymilliós tétel havonta.

Heyimaclown on Twitter

Hey it's a Bugatti oh damn a car hit it. Oh wait is that Tracy Morgan

A New York-i rendőrség nem nevezte meg a hibást, de nagyon úgy tűnik, hogy a másik autós a középső sávból akart lekanyarodni, és nem vette észre a jóval laposabb Bugattit. Nem is tudjuk, kinek indult rosszabbul a napja, a frissen összetört szuperautó tulajának, vagy a Honda sofőrjének, akinek egy kicsit megugorhat a kötelező biztosítás havidíja.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.