A jövőből jött harci járműnek tűnik a brutális Ramsmobile
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Hummerek átépítésével foglalkozik a Ramsmobile, ami mostanra elkészült az első saját típusával. Az RM-X2 alapját is a jó öreg Hummer adta, de minden téren modernizálták, amitől a teljesítménye és az ára is elég brutális lett.

A katonai múltja sokaknál tette kívánságlistára a klasszikus Hummert, de a harci járműnek fejlesztett terepjáró felett rendesen eljárt az idő.

A típust olyan cégek tartják életben, mint az új-mexikói Ramsmobile, ahol mindent lehet kapni hozzá, és most bemutatták a saját változatukat is az elpusztíthatatlan gépből.

A 4,8 méter hosszú RM-X2 olyan, mint egy harci jármű a jövőből, szárnyas ajtókkal, szénszálas anyagból készült karosszériával és a Mercedestől származó ülésekkel. Az eredeti Hummerhez hasonlóan dízelmotoros is lehet, de

Mivel az alaposan kikönnyített terepgép csak 1,4 tonnát nyom, ezért 3,3 másodperc alatt gyorsul százra.

Az opciós listája is érdekes, a 24 colos kerék és a páncélozás még nem minden, vegyi támadás elleni szűrőberendezés kérhető, a fedélzeten pedig számtalan képernyő és még beépített vízipipa is van.

A Ramsmobile olyan vevőknek készül, akiknek van féltenivalójuk, és elég sok pénzük is, mert már az alapmodell is 999 ezer dollárba kerül,

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.