A képen már a nyolcas Golf látható, hamarosan bemutatják

Nem titok, hogy a Volkswagen hamarosan elkészül a Golf következő generációjával, ami már a nyolcadik lesz. A premiert idén őszre tervezik, és most először mutatnak is valamit az autóból, még ha csak álcázva is.

Az új Golf bemutatója mindig fontos esemény a Volkswagennél, és az idén őszre tervezett leleplezésnek meg is kezdték az előkészítését. A nyolcadik generáció gyakorlatilag készen van, már az utolsó simításokat végzik rajta, ezért meg is mutattak egy prototípust. Persze, mint ilyenkor lenni szokott, álca borítja.

A Golfot olyan jól maszkírozták, hogy még a fényszóróra is jutott a csíkokból. Ha jobban megnézed, akkor az oldalán láthatod, hogy még a nevét is ráírták, de nem is lenne nehéz kitalálni, hogy a kompakt Volkswagenről van szó, a jellegzetes arányai ugyanis nem változnak. A képre nagyítva látszik, hogy a fényszórók azért új formát kapnak.

mint ami ma a kategóriában el is várható. Teljesen elektromos hajtású változata azonban nem biztos, hogy lesz, azt ugyanis a szintén ősszel érkező ID.3 pótolhatja.

Ez is érdekelhet:

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon