Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nem sokkal az új generációs Ghost bemutatója után a Rolls-Royce leleplezte a nyújtott tengelytávú változatát is, ami a hosszával csaknem beérte a nagyobb testvérét, a Phantomot.

Nem sokat várt a Rolls-Royce a teljesen új Ghost bemutatója után, hogy leleplezze annak nyújtott tengelytávú változatát. Az előző generációhoz hasonlóan a márka kisebbik modelljét 17 centiméterrel nyújtották meg, így a tengelytávja 3,3 méteresre, a hossza 5,72 méteresre növekedett.

nem olyan kolosszus, mint a nagytestvére. A dizájnerek ügyesen nyújtották meg a hátsó ajtókat, bár oldalnézeti képet nem mutattak, de a fotókon nem feltűnő a hosszítás.

A nyújtott tengelytávú limuzin lényege, hogy a hátsó üléseken még több a hely, ezért a Ghost Extended rendelhető két kényelmes, dönthető támlás fotellel, amelynek a neve Serenity Seat.

A Rolls-Royce a bárszekrényhez egy sommelier tanácsát kérte,

akitől megtudták, hogy a vintage pezsgőket 11 Celsius fokra hűtve, a többi pezsgőt 6 Celsius fokra hűtve javasolt fogyasztani, ezért a Ghost pezsgőhűtőjének két fokozata van, pontosan erre a két hőmérsékletre beállítva.

Nem mintha ne lenne elég, az üresen is két és fél tonnás nyújtott Ghost is 4,8 másodperc alatt gyorsul százra, és megfutja a 250 km/órás sebességet.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.