A Koenigsegg család ősi birtokára látogatott az idei márkatalálkozó
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Harmadik márkatalálkozóját tartotta a Koenigsegg, és a svéd márkánál ismét kitettek magukért, ezúttal a család gyökereinek birtokát keresték fel, és a Fekete-erdő legjobb útjain hajtották meg a szuperautókat.

Még csak harmadik márkatalálkozóját tartotta a Koenigsegg, de ebből az alkalomból már nevet is találtak neki, Ghost Squadron, azaz szellemosztag néven gyűltek össze a rajongó tulajdonosok, hogy együtt járassák meg a kedvenc gépeiket. Az előző két évben Svédországban találkoztak, idén pedig a Koenigsegg család gyökereit kutatták fel Németországban.

Königseggwald egy apró település Baden-Württembergben, ahol még mindig az 1251 óta jegyzett Koenigsegg család lakja és műveli a XII. század óta fennálló birtokot. A pompás kastélyon is látható családi címer adta az inspirációt a szuperautókat építő Christian von Koenigsegg számára a márka emblémájához.

A környék tökéletes volt ahhoz is, hogy a tulajdonosok kipróbálják sportkocsijukat a Fekete-erdő kanyargós útjain. A túra során, amelyen 16 autó vett részt, felkeresték az 1926-ban elkészült, 400 méter hosszú és 65 méter magas Schwarzenbach gátat is, és elég csak megnézni a képeket, hogy belásd, tökéletes fotóhelyszín volt a Koenigsegg flottájának.

Nézd meg az előző évi találkozót, ahol rekordot döntöttek:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.