Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Lehet csodálni egy gyönyörű motort, de mégis az a legjobb, ha meg is hajthatod, nem? De hogy ne csak egy rövid próbakör legyen a leglehangolóbb városi dugóban, a Yamaha MT sorozata az egyik legizgalmasabb helyen vár a nyáron.

Mert persze jó, amikor a szalonban megülöd a gépet, és elképzeled, hogy milyen lenne húzni neki a kedvenc útszakaszodon, de a legjobb mégis az, amikor ezt nem csak elképzelni kell. A Yamaha most tesz is ezért, fogja a teljes Hyper Naked szériát a 125-östől az MT-10-ig, és elviszi őket arra az útra, ahová egyébként is mennél velük.

Parádsasváron várnak július 21-22-én a teljes MT szériával, olyan felszerelt tesztmotorokkal, amelyeket az összes létező opcióval elláttak. Az innen induló, nemrég felújított 24-es útnál jobb motoros szakaszt pedig nem sokat tudnál mondani a határon innen.

Ha még csak ismerkedsz a kétkerekűekkel, akkor kezdheted a 15 lóerős 125 köbcentissel, ami már a nagy gépekhez hasonló vad külsőt kapott, aztán barátkozhatsz a 75 lóerős MT-07-tel, ha pedig már profin szeled a kanyarokat, akkor itt a lehetőség, hogy végre megüld a 160 lóerős MT-10-et.

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.