A Mercedes csak röhög a Red Bullon, sőt, még Verstappen is
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Red Bull pletykáját nemcsak Toto Wolff, de még Verstappenék is viccesnek tartják.

Nem olyan rég a Red Bull tanácsadója arról beszélt, hogy a Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff rendszeresen hívogatja Max Verstappen édesapját, Jost és arra játszik, hogy már szerződése lejárta előtt átcsábítsa a fiatal hollandot a világbajnok csapathoz – erre egyébként lenne lehetőség –, ez pedig széles mosolyt csalt Wolff arcára, aki egyébként (kicsit azért gyanúsan) pont ugyanazt mondja, mint Verstappen:

„Mindhárman jót röhögtünk ezen. Meg sincs Max száma, soha nem is beszéltem vele telefonon. Ahogy Max is mondta, Jost nagyon régóta ismerem, a barátomnak tartom. A gyerekeinkről és a gokartozásról szoktunk beszélgetni vele, már a gokartcsapatokat tervezgetjük velük. Sem Maxról, sem a szerződéséről nem szoktunk beszélni. Ahogy Max – nagyon helyesen – elkötelezett a Red Bull-Honda mellett, mi is elkötelezettek vagyunk a saját versenyzőink irán, ezért nem is áll szándékunkban semmilyen tárgyalást folytatni Josszal vagy Maxszal. Fogalmam sincs, honnan vette ezt (Helmut Marko – szerk.).”

Igen, a Mercedes csapatfőnöke éppen az elmúlt napokban tette egészen világossá, milyen pilótafelállást képzel el a Mercedesnél:

(Fotó: Getty Images)

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.