Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A következő európai Év autója díj győztesét csak jövő márciusban jelentik be, de a németek már most elárulták, melyik típust választották 2020 legjobb autójának.

Nem olyan régen hozták létre a német Év autója díjat, amelyet az egyik legnagyobb európai piacon kapható típusok közül a legjobbnak ítélnek oda. A 15 tagú, autós újságírókból álló zsűri a 2018 vége óta megjelent újdonságok közül választott ki előbb 36-ot, majd ezek közül került ki az 5 döntős, amiket alaposan leteszteltek.

A 2020-as német Év autója díjat a Porsche Taycan nyerte.

Az elektromos sportlimuzin olyan típusokat előzött meg, mint a BMW 3-as sorozat, a Mazda3, az Opel Corsa és a Peugeot 208. A díjat tavaly ítélték oda először, akkor a Jaguar I-Pace nyerte meg az Audi A6, a Hyundai Nexo, a Peugeot 508 és a Volkswagen Touareg előtt.

A zsűri összefoglalta, miért a Taycan nyerte el a díjat:

Ez is érdekelhet:

Légy résen, mert épp valami fontos történik!

Napokon belül új magazint indítunk, tarts velünk a nulladik pillanattól! November elején startol a Raketa.hu, a Player-csoport jövőmagazinja, melyben veletek együtt keressük a válaszokat az előttünk álló évek nagy kérdéseire!
Kiemelten foglalkozunk az autózás/közlekedés forradalmával, az okosotthonokkal, a klímakérdéssel, megújuló energiával, a legizgalmasabb, éppen zajló társadalmi változásokkal és rengeteg termékkel és szolgáltatással, ami pillanatokon belül ránk töri az ajtót!
Ha szeretsz jó időben jó helyen lenni, kövesd be a Rakéta Facebook-oldalát, hogy azonnal tudd, ha kilőttük a magazint!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.