A Red Bull a csapatutasítás ellen van
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Horner nem akar beleszólni Verstappen és Ricciardo harcába.

Daniel Ricciardo és Max Verstappen nagyot mentek a Maláj Nagydíjon, ugyanis egy-kettőben értek be. Habár a Red Bullnak nagyon fontos volt, hogy beérkezzenek mindketten a célba, és sok pontot gyűjtsenek a csapatnak, Christian Horner mégsem akart beleszólni a harcukba.

A Red Bull mindkét pilótáját behívta a boxba egy új szett gumiért a virtuális safety car alatt, mivel sokkal vezettek Nico Rosberg előtt. Verstappen nagyon kóstolgatta Ricciardót, aki szépen verte vissza a támadásokat, és megszerezte a 2014-es belga futam óta az első győzelmét.

„Mindkettejük versenymérnökének azt mondtam, hogy hagyja csak a fiúkat versenyezni, de figyeljenek azért arra, hogy a 43 pont, amit gyűjthetünk ne kerüljön veszélybe – nyilatkozta a csapatfőnök. – Megkértük erre a pilótákat, akik tiszteletben is tartották. Mindkettejük ugyanolyan motormódban mentek, úgyhogy egyikőjük sem volt előnyben a másikkal szemben.”

„Amit láttunk a pályán azt mutatja, hogy a pilótáink tisztelik egymást, és mindketten kivételes pilóták. Abszolút nyugodtan tudtam végignézni a párharcukat.”

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.