Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A holland pedig egyértelműen kulcsfontosságú az osztrák istálló számára.

Max Verstappen az F1 mezőnyének egyik legnagyobb tehetsége, aki minden áron világbajnok akar lenni, a holland közben olyan, a Red Bull számára rémisztő dolgokat mond, hogy neki teljesen mindegy melyik csapattal, de a csúcsra akar jutni.

Az osztrák istálló természetesen igyekszik mindent megadni Verstappennek, hogy világbajnok válhasson belőle – az például már évek óta egyértelműen látható, hogy a holland köré építi a csapatot –, idén már a Mercedes legnagyobb kihívója is volt az RB, de így is szép kis hátrányban voltak a címvédővel szemben a szezon nagy részében. A WTCR egyik legnépszerűbb és legrutinosabb pilótája, Tom Coronel szerint pont ezért hatalmas a nyomás az RB-n:

És nincs könnyű helyzetben a Red Bull, az F1 második erejévé előlépő csapat motorbeszállítója, a Honda ugyanis 2021 végén lelép az istállótól*, ám Coronel szerint pont ezért sülhet el jól az utolsó idényük.

* 2022-re tehát erőforrás nélkül van a Red Bull, vagyis úgy tűnik, erre már van megoldás, ráadásul éppen a Hondának köszönhetően.

Eközben...

(Forrás: gpblog.com, fotó: Getty Images)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.