A Red Bull kiosztotta óriástehetségét, amiért beszólt Schumachernek

Chris Hornernek sem tetszett Dan Ticktum Mick Schumacherre tett megjegyzése.

A Forma–3-ban szereplő és amúgy bajnokaspiráns Red Bull-óriástehetség, Dan Ticktum meglehetősen nehezen viseli, hogy a legendás Michael Schumacher fia a semmiből átvette a vezetést, a Twitteren-oldalán borult ki, ahol elég erős kijelentéseket tett:

A Red Bull-csapatfőnök Christian Horner nem is hagyta szó nélkül és üzent fiatal versenyzőjének, amikor Ticktumról kérdezték az Orosz Nagydíj pénteki napján:

Az RB kistesója, a Toro Rosso egyébként még nem jelentett be pilótafelállását. A helyzet az, hogy Pierre Gaslyt előléptettették a nagycsapathoz, Brandon Hartley-t gyenge teljesítménye miatt több mint valószínűleg elküldik, ám nagyon úgy néz ki, hogy Danyiil Kvjat visszatér. Ez azt jelentené, hogy egy kiadó hely lenne, ám Horner megjegyzéséből úgy tűnik, hogy Ticktum jövőre még nem fog ülést kapni.

Eközben olyan pletykák és szárnyra kaptak, miszerint éppen Mick lehet a befutó a Toro Rossónál. Hornernek róla is megvan a véleménye:

„Mick Schumacher igazán remek munkát végez az F3-ban, a szezon második felében különösen dominánssá vált, így most ő az, akit le kell győzni.”

Eközben:

(Fotó: )

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon