Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A legismertebb filmes autók közé tartozik A szupercsapat furgonja, egy tuningolt GMC Vandura, ami bizonyára sok egyedi építésű kisbuszt ihletett, amióta a sorozat a képernyőre került. A legújabbat most éppen az Opel készítette el a márka 120-adik születésnapjára, méghozzá az új Zafira Life alapjára.

A neve ne tévesszen meg, nem az eddig ismert egyterűről van szó, az új Zafira Life kisbusz lett, amit a Citroën, Peugeot és Toyota után az Opel is felvett a kínálatába.

Így még inkább illik hozzá a Szupercsapat-téma, amit a németek elég feltűnő neonzöld színbe öltöztettek, persze a hatalmas tetőszárny sem hiányozhat róla.

A külsejét 20 colos BBS könnyűfém kerekekkel dögösítették, amire Michelin Pilot Sport Cup 2 pályaabroncsok kerültek, a futóművet leültették és légrugózással látták el. A motorja a legizmosabb, amit a Zafira Life csak kaphat,

A Szupercsapat biztosan jól érezné magát a szellemesen O-Team névre keresztelt Opelben, ami az Insignia GSi első kagylóüléseit kapta, de hátulra is Alcantarával és bőrrel borított fotelek kerültek, 800 wattos hangrendszer is van a fedélzeten,

Ha megtetszett a furgon, akkor jó hír, hogy nem egy elérhetetlen tanulmányautóról van szó,

Egy másik elképzelés:

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.