Beállnánk német rendőrnek ezért az Audi RS4 Avantért

A német rendőrség autóflottája önmagában is elég figyelemreméltó, például Porsche 911-ből akad szép számmal, de ilyen Abt által tuningolt kombiról még a német rendőrök is csak álmodhatnak, ez az Audi RS4 Avant csak figyelemfelkeltésre készült.

Nem először építi át az Audi RS4 Avantot az Abt, de ezúttal jó célt szolgál vele. Az évek óta tartó Tune it! Safe! kampányhoz készült ez a rendőrautónak kinéző jármű, amivel a biztonságos tuningolásra, illetve az egyedileg épített autók veszélyeire szeretnék felhívni a figyelmet. Ha a kinézetén múlik, akkor sikerült, mi máris odakaptuk a fejünket.

Az RS4 Avant gyárilag is elég dögösen néz ki, de még többet dobott rajta a szénszálas anyagból készült légterelőkészlet, az egyedi kerekek, és az Abt által hangolt kipufogórendszer. A motorja sem maradt változatlan,

A rendőrségi egyenruhába öltöztetett Audi csak bemutatóautónak épült, az esseni tuningshow-n állítják ki, pedig biztosan a német rendőrök is szívesen hajtanának egy ilyen tuningolt sportkombit. Tudtad, hogy a holland kollégáik sokáig kabrió Porschékkel jártak?

Ez is érdekelhet:

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon