Nyomd keményen, mint Alice Cooper – Eladó az énekes 400 lóerős Citroenje
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Alice Cooper zenéjét lehet szeretni vagy nem szeretni, de azt nehéz lenne tőle elvitatni, hogy az autók terén kifogástalan az ízlése. Metálosra hangolt 1964-es Citroen DS-e legalább olyan kemény, mint maga az énekes, aki még golfozni is meghívja az új tulajdonost.

A 115 ezer dolláros (25 millió forintos) villámár elsőre kicsit húzósnak tűnik, de a kocsin eszközölt apró módosítások önmagukban is ennek nagyjából a triplájába kerültek. Az autó eredeti, 75 lóerős motorja nem volt elég metálos, így Cooper kicseréltette azt, mégpedig egy 400 lóerős Chevy LS1 erőforrásra, amely a gyári modellel ellentétben a hátsó kerekeket hajtja. Az énekes figyelme a legapróbb részletekre is kiterjedt: erről tanúskodik, hogy a Chevrolet motort eredeti Citroen motorborítással fedték be, ezenkívül a kocsit független felfüggesztéssel, bukókerettel és szervokormánnyal is ellátták.

A szerencsés vevő a kocsi mellé grátiszba kap egy dedikált gitárt és két belépőt is Alice Cooper koncertjére, aki még golfozni is meghívja az új tulajdonosot. Valószínűleg vannak néhányan, akiknek ez önmagában is megérné a 25 milliót.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.