Pick-upként is nagyon menő ez a retró elektromos autó

Rövid időn belül már a harmadik változatban mutatja be retró stílusú elektromos autóját az amerikai Alpha Motors, már csak az kell a sikerhez, hogy valóra is váljon.

Pár hónapja az Alpha Motors azzal keltette fel a világ figyelmét, hogy a megszokott futurisztikus stílusú helyett retró külsejű elektromos autót mutatott be.

Nem sokkal később az Ace terepgumis off-road változatban is kijött, most pedig itt a harmadik karosszériaváltozat, az amerikai piacon elengedhetetlen pick-up, és egyszerűen ezzel sem tudtak melléfogni.

a gallytörő ráccsal, a bukókeretre szerelt plusz fényszórókkal és a szélesített sárvédők alatti terepgumikkal tökéletes a látvány. Különleges megoldás, hogy a platót egy hatalmas napelemmel lehet befedni.

a kabinja természetesen kétüléses. A plató azonban jókora lett, 1,49 méter széles és 1,65 méter hosszú, és mivel eleve elektromosnak tervezett autóról van szó, az orrában is van egy praktikus rekesz.

a hatótávja 400 és 450 kilométer között alakul. A megjelenésére azonban még elég sokat kell várnunk, az Alpha Motors csak 2023-tól ígéri a sorozatgyártást, ami nem ezzel a típussal, hanem egy kevésbé vonzó furgonnal indul.

Nemrég mutattunk egy másik elektromos pick-upot:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.