A kicsinyített Aston Martin DB5-ért szívesen lennénk újra gyerekek
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Bugatti után az Aston Martin is előállt a saját gyerekautójával, és a brit márka is a legikonikusabb modelljéből készített kicsinyített változatot: a James Bond-filmekből ismert DB5-ből.

Nemrég került újra gyártásba az Aston Martin legendás klasszikusa, a DB5, méghozzá a James Bond-filmekből ismert változatban.

A gyűjteménybe pedig hamarosan még egy példányt lehet rendelni, az Aston Martin ugyanis bemutatta a gyerekeknek szánt változatot. A DB5 Junior az eredeti méretének kétharmada, így 3 méter hosszú és 1,1 méter széles.

Ha nem is az eredeti hathengereshez hasonló, de egy csendes villanymotor került bele, aminek 6,8 lóerő a teljesítménye, ezzel a gyerekméretű Aston Martin akár 48 km/órás sebességre is képes.

A kisebb gyerekekhez beállítható a Novice mód, amikor a végsebességet 19 km/órára korlátozzák, és csak harminc méteres távot lehet megtenni a kocsival, utána leáll. De elérhető egy sportváltozat is,

A Juniorból éppúgy 1059 példány készül, mint az eredeti DB5-ből, és ha az utóbbiból áll már egy a garázsban, akkor azzal egyező alvázszámot vésnek a gyerekautóba is. 40 ezer euróba kerül, ami 14 millió forintnak felel meg (az erősebb Vantage ára 50 ezer euró), és a gyermeket türelemre is tanítja, mert a gyártása jövőre indul, és két éven belül szállítják.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.