Átszabták a ragadozóorrú Lexus arcát

Feltűnő formájú orráról ismerhetted meg eddig a Lexus középkategóriását, és az IS továbbra is egyedi marad, de minden részletén finomítottak valamit.

Merészek voltak a Lexusnál, amikor sorozatgyártásba küldték az IS harmadik generációját ezzel az orral. A furcsa formájú fényszórók a nappali menetfény különálló pipájával és az orsó alakú hűtőmaszk karakteres külsőt adtak a középkategóriás szedánnak. Most pedig itt a ráncfelvarrás ideje, amikor a koncepció nem változott, de szinte minden részleten finomítottak valamit.

Például hagyományosabb formájúak lettek a fényszórók, bár a nappali menetfények továbbra is külön állnak tőle. Megmaradt a hatalmas hűtőmaszk, de új a mintája, és a lökhárítókat is átszabták. A hátsó lámpákban immár három fénycsík világít, a kínálatban pedig új színeket és új könnyűfém kerekeket találsz. Az biztos, hogy ezt a Lexust továbbra sem keverheted össze egy Audival vagy BMW-vel.

Belül is naprakész lett az IS, a középső képernyő méretét például 7-ről 10,25 colosra növelték, és a kezelése is egyszerűbbé vált. A motorkínálat nem változott, továbbra is turbós benzinest vagy hibridet választhatsz. Az IS 200t-ben a kétliteres motor 245 lóerős, az IS 300h-ban pedig egy 181 lóerős 2,5-öst egészít ki a 143 lóerős villanymotor, a kombinált teljesítmény 223 lóerő. Lexus Safety Sense néven kínálnak hozzá komplett vezetéstámogató csomagot adaptív tempomattal, sávtartóval, autonóm vészfékezővel és gyalogosfelismerővel.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon