Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A neve mégsem lehetett allroad quattro, hiszen nincs hozzá összkerékhajtás, és egyébként is inkább városba szánják, ezért az Audi A1 megemelt változatát úgy hívják, hogy Citycarver.

A megemelt kisautó nem új találmány, csak a konszernen belül maradva ilyen volt a Fabia Scout és a Polo Cross, és most az Audi A1 is elkészült szabadidős stílusú kivitelben. Az ismerős recept szerint a futóművet 3,5 centivel emelték meg, a nagyobb átmérőjű kerekek további fél centit emelnek rajta, amivel összesen négy centivel lesz nagyobb a hasmagassága.

Az Audi sem terepjárásra, hanem inkább padkamászásra szánja a kisautót,

ami nem is olyan kicsi, 4,04 méter hosszú, és egészen tágas belül, a csomagtartója 335 literes. A Citycarver névre keresztelt változaton a kerékjáratokra és a küszöbökre burkolat került, újak a fémszínű betétes lökhárítók, és még a hűtőmaszk is az Audi szabadidő-autóiéra hasonlít.

a hangulatát piros féknyereg és élénkebb kipufogóhang fokozza. Az utastérben is egyedi a Citycarver, a középkonzolt és több részletet lehet menta, szürke, réz vagy narancsszínben kérni.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.