Minden idők legextrémebb Bentley modelljét ígéri a gyártó, de egyelőre nem sokat árult el róla. A januári detroiti autószalonon leplezik le a Continental GT legerősebb kivitelét. Vagy a leggyorsabbat. Vagy mindkettőt.

Szűkszavúan jelentette be legújabb modelljét a Bentley. „Minden idők legextrémebb Bentley típusa érkezik” – mindössze ennyit írtak a Twitterre, néhány részletfotó kíséretében. A márka első terepjárója, a Bentayga már elég jól fogy, ezért valószínűnek tűnik, hogy a Continental GT-re irányítják a figyelmet.

A főleg focisták által kedvelt típus eddigi legerősebb változata a minden luxussal bélelt, de azért elég durva Continental GT Speed volt, amiben a 6 literes V12-est egészen 625 lóerősre izmosították.

Mégsem ez volt a leggyorsabb Bentley, hanem a Continental GT3 R, egy közúti versenyautó, amiben a 4 literes biturbó V8-ast fokozták 580 lóerősre, a karosszériát pedig 100 kg-mal könnyítették, így 3,8 másodperc alatt gyorsult százra.

Könnyen lehet, hogy az újdonság a legerősebb és a leggyorsabb Bentley is lesz egyben. A januári detroiti autószalonon minden kiderül.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon