Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A BMW-nél újabb részleteket ezúttal nem árultak el, de képeket mutattak a hamarosan érkező elektromos i4 álcázott prototípusáról, ami a bajor gyártó szerint nem csak egyenesben lesz gyors.

A BMW először csaknem két éve mutatta meg az elektromos hajtású i4 álcázott prototípusát, és egy évvel ezelőtt egy látványos koncepcióautót is leleplezett az újdonság előzeteseként.

Most további fotókat osztottak meg a gyártásra kerülő modellről, amivel az utolsó dinamikai teszteket futják, mielőtt a BMW müncheni üzemében gyártásba kerülne.

A műszaki tartalomról ezúttal nem árultak el további részleteket, azt már eddig is tudtuk, hogy az i4 maximum teljesítménye 530 lóerő lesz, amivel a BMW elektromos autója 4 másodperc alatt gyorsul nulláról százra.

Mivel az elektromos motor azonnal képes leadni a legnagyobb teljesítményét, ezért a futómű és a kormányzás, valamint a fékrendszer reakcióit is ehhez igazítják. A kipörgésgátló rendszert úgy hangolják, hogy

a gyártó szerint az akkumulátor egy feltöltésével a valósághoz közelebb álló WLTP mérés szerint is 600 kilométer lesz a hatótáv. A további részletek csak az autó bemutatóján derülnek ki, amire a BMW szerint néhány hónapon belül sort kerítenek.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.