Az orosz rajongóknál nincs jelenleg nagyobb troll az F1-ben

Meg sem lepődünk, hiszen van egy orosz versenyző a Forma1 jelenlegi mezőnyében.

Az orosz Szergej Szirotkin első idényét futja az F1-ben, ám egyelőre úgy fest, hogy az utolsót is, ugyanis jövőre nem kapott ülést. Ahogy a csapata, a Williams, úgy a 23 éves pilóta sem ment nagyot a szezonban, mindössze 1 pontot tudott szerezni*, igaz, egy futam még hátravan, de már ezzel is történelmet írt.

*Ahhoz az 1 ponthoz is úgy jutott hozzá, hogy Romain Grosjeant az Olasz Nagydíj leintése után kizárták.

Ugyanakkor még az is előfordulhat, hogy a pazar teljesítménye ellenére Szirotkint megválaszthatják az év F1-es versenyzőjének.

A Sky Sports ugyanis elindította a szavazást – ahol egyébként te is leadhatod a voksodat –, és jelen állás szerint Szirotkin magasan veri a mezőnyt, még az idén ötödik világbajnoki címét szerző Lewis Hamiltont is rendesen földbe döngöli.

A TOP 3 aktuális állása:

  • Szergej Szirotkin (Williams): 59,3 ezer szavazat
  • Lewis Hamilton (Mercedes): 39,2 ezer szavazat
  • Max Verstappen (Red Bull): 26,7 ezer szavazat

Sejtheted, hogy ez nem a Williams-pilóta érdeme, valójában egy orosz F1-es troll csoporté, aminek akcióját már a Reddit, meg mostanra egy csomó mémgyáros Facebook-csoport is felkapta. Ez pedig így szinte biztosan azt jelenti, hogy a Sky Sportsnál Szirotkin lesz a 2018-as idény legjobb F1-es versenyzője a közönségszavazatok alapján. Szép.

Eközben meg...

(Fotó: Zimbio)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon